Gästbok och kontaktformulär för Kånsta kvarn

Gästbok: Skriv gärna om ert besök i Kånsta kvarn! Se kontaktformulär nedanför. Kanske ni har någon fotografi att skicka som vi kan publicera eller någon historia om kvarnen att delge.

 

GÄSTBOK:

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
rolf larsson rolf larsson från askersund skrev den juli 19, 2018 den 6:43 e m:
I Kånstadammen lärde jag mig simma. Vi spelade hockey bockey på vintern. Jag fångade min första fisk, en gädda. Bodde på Bergamon. Hoppas kvarnen bevaras. Kommer ihåg att ett tyskt par som bodde där använde kvarnen som garage till sin folkvagn.
Svar från admin: admin
Hej Rolf Ja nu kommer det mycket människor som kommer hit och hälsar på liksom du, och många andra som varit här som liten och badat berättar att dom är jättepositiva till renoveringen av kvarnen och att den fräschas upp. Det är jättrerolig att höra alla historier och alla positiva turister som upptäcker kvarnen då den legat i glömska. Skicka gärna ett meddelande i kontaktformuläret om du har någon speciell historia eller fotografi att dela med dig av = ) Ha en kanonbra sommar!

 

 

 

Kontakformulär: Skicka ett meddelande.

Sidnavigering: Kånsta kvarn -> Kvarnen i Hallsberg – > Kvarnhistoria om kånsta kvarn – > Länkar – > Aktuellt i media om kånsta kvarn – > Kvarnen visningar i höst – > kontakt